Usch vad jag är slö...

26.08.2014 17:23

   ... eller nej kanske inte förresten. Sommaren börjar lida mot sitt slut och som vanligt har jag njutit av goda vänners gästfrihet. Har varit i Norge, Viksjöfors (i Hälsingland om någon undrar), Skytteklev (vid Vänern om någon annan undrar), Åhus och Bromnölla (ligger i Skåne, med DET vet väl ändå alla), så inte att förglömma kortare turer i omgivningen. Badat på allehanda (kan jag använda det order här tro?) platser, bl.a. Vänern, Västersjön, Dalsjön m.fl.

Vädret kan ingen klaga på denna sommaren, ja det skulle förstås ha varit de senaste veckornas regnande. Men bra för svampen! Några besök i svampskogen har det varit och fler blir det.

Annars är det senste projektet sömnad av trikåtunikor, inne på nummer 2, tack Lisbeth för mönster. 

Nu är det snart dax att fortsätta med min "utbildning" i akvarellens svåra konst. Lite kviltsömnad blir det nog ockå (har köpt några fina tyger), måste läsa några böcker (har massor av uppskrivna som jag vill läsa), sticka lite på randiga tröjan i jeansfärgat lingarn. Dessemellan blir det såklart hundpromenader, fika med släkt och vänner, både hemma, borta och på café. 

HÄR och NU!!!