Tisdagen den 11 mars....

11.03.2014 09:45

... och nu har det varit fullt upp några dagar. Kom hem i lördags kväll, resan gick bra. Ovanligt lång tid fär att få ut väskorna på Landvetter men det kom 4 plan samtidigt och goda vänner väntade på mig. Söndag och måndag har gått åt till att tvätta, städa, handla, uppdatera teknik och ta hand om de brev som kommit i pappersform (har inte lyckats få alla till elektroniska än). Tack för hjälpen med post- lägenhets- och biltillsyn.

Sedan har det blivit lite inköp till nya familjemedlemmen, säng, matskålar och mat. Leksaker har vi så vi drunknar som tillhört Ludde och Alice, Freja får ärva, men självklart blir det lite nya och hon har redan fått två mysiga i present.

Sociala kontakter "in real life" är det också fullt upp med, för även om jag hållit kontakt via mail., Facebook och hemsida kan dessa inte på något sätt ersätta personliga möten, men väl tillföra en hel del.

Idag skiner solen från en klarblå himmel, vilket jag i och för sig är van vid, dock något lägre temperatur, men det är VÅR!