Tisdag...

08.09.2015 11:57

...och jag har suttit och gjort lite bokmärkesmallar på förmiddagen. Nu ska dom lamineras och skäras, men det får bli senare. För nu får det bli lite lunch och en hundpromenad. I eftermiddag blir det fika och tjat i Svaneholm, en promenad blir det också. Det gäller att passa på att vara ute nu dessa underbara höstdagar (även om jag som hundägare är ute alltid)

Vi fick en fin augusti och på det hela taget en hyfsat fin sommar ändå (även om alla kanske inte håller med mig), i alla fall för oss som aldrig har semester, men alltid After Work och lediga jämt. Ja ledig och ledig, det vet väl de flesta som känner mig, att jag inte är så mycket för att vara ledig = inte göra något.

Så dagarna fylls bl.a. med sömnad, umgänge, skogs- och stadspromenader. På tal om stadspromenader. I söndags var vi på guidad visning av årets No Limit,  Har ni tillfälle så rekommenderar jag verkligen en sådan. Visst kan man gå efter karta (finns på biblan och turistbyrån), men det ger så mycket mer att gå den guidade turen.

 

Sytt har jag också gjort, då mest necessärer och sminkväskor, men även en slags flerficksnecessär som heter Bionic Gear Bag (googla gärna). Där gäller det att ha tungan rätt i mun. Förra helgen deltog jag i Boråstorpets höstmarknad tillsammans med en väninna.