Söndagen den 11 maj...

11.05.2014 08:39

...och ett välbehövligt regn strilar lätt. Ambitioner att skriva ofta har jag, men vad händer när verkligheten kommer ikapp? Då blir det bara ambitioner...

Igår, lördag, var en dag med vackert väder, något kallt i vinden, men varmt i solen. Syrran och jag stod på bakluckeloppisen i Slottsskogen. Freja var med som försäljningsmagnet. Om det berodde på henne, de trevliga försäljarna eller det fina vädret är oklart. Vi sålde i alla fall helt OK. 

För övrigt har det varit mer eller mindre fullt upp som vanligt. Tur att jag bokar i min kalender annars har jag ingen aning om vad jag har gjort, nåväl om jag tänker efter kanske jag minns... 

Det har varit utbildning för valförrättare inför val till EU-parlamentet den 25 maj. Ni kommer väl att rösta!!! Säg inte bara att ni inte är insatta, det är inte jag heller, men någon fråga är väl viktig för er! Inte så svårt att kolla på nätet vad de olika partierna står för. Det är er rättighet och skyldighet att rösta. Här hittar ni lite kort information och här ännu mer.

Det har varit en hel del kompisträffar av olika slag, något med datorsupport, något med f.d. jobbarkompisar och det blev Bettys igen eftersom Freja är välkommen dit. 

Ja Freja ja, jag har fler gånger försökt klippa klorna på henne eftersom jag gjort det med tidigare hundar. Men detta lilla "ålaskinn" är helt omöjlig för mig, jag vill ju inte klippa fel. Så det blev en tur till Trimmet som också skulle få putsa henne lite, eftersom en del päls släppte. Men denna lilla dam har en stark ovilja att tilllåta någon att ta av hennes päls, men i alla fall så blev det lite tunnare på ben och öron. Men inte bak under svansen, så nu har hon två tofsar under svansen. Men vad gör väl det, hon är så vansinnigt söt ändå!

Idag är det match igen och jag håller tummarna för Elfsborg som möter Gefle IF borta. Det gick ju bra sist mot Mjällby, även om det var i sista minuterna som vinnarmålen kom.