Söndag och ...

14.06.2015 11:59

... dagen efter... vad då? Jo prinsbröllopet förstås. Nu är jag inte så jätteintresserad, men jag gillar vårt kungahus, som är bra representanter för Sverige. Skulle vi ha politiker som inte är utbildade för detta, är jag inte lika säker på att det skulle bli lika bra. Kosta skulle det göra oavsett. Ingen kan väl ändå säga att det inte var fint igår, fast jag såg bara vigseln och lite till. Det räckte för mig.

Annars har det varit fullt upp som vanligt (?). Hälsat på "gammal" god vän i Linköping, trevligt skånebesök, träff med "gamla" kompisar från Ulricehamn, studentfirande (ja inte jag förstås, nu är det goda vänners barnbarn), Lite besök i Dannike hos vän med lite decoupage på ljus, m m. Ja det blev det lite datasupport också. Några elfsborgsmatcher har jag också sett på Arenan.

Nu har också sommaren kommit till slut, visserligen inte världens varmaste väder idag, men helt OK. I Annelundsparken blommar det för fullt med azaleor, rhododendron och nu börjar pionerna också komma igång. Sverige ÄR vackert!

Nu är det snart midsommar och då hoppas vi på hyfsat väder för utevistelse. För vår del blir det nog en tur till en ö i Göteborgs skärgård.