Sommar, sommar och sol...

23.07.2015 17:37

Nja ibland i alla fall. Det går an för mig som inte jobbar, men jag tycker synd om de som har semester och så väl behöver lite sol och värme. Men det är som det är, inget att göra åt. Jag försöker alltid komma ihåg vad jag gjort sedan föregående notering (kan nog inte kalla det blogg, då ska nog jag nog skriva lite oftare.... fast vem vet, kanske inte som många som läser). Då får det bli en liten minnesbeskrivning för mig själv.

Kan börja med att backa till midsommar. Då bar det av med syster till ön Hyppeln i Göteborgs norra skärgård. Vi firade tillsammans med HYC, trevligt samvaro, god mat och musik. Vädret helt OK också. Fikabesök har det varit av goda vänner i omgångar, egna fikabesök hos andra, bl.a. i Riddarbo och Dalsjöfors. Så klart har det varit lite dator- och mobilsupport hos några stycken, kul att jag fortfarande hänger med någorlunda och är eftergfrågad. 

Symaskinen har inte fått vila helt, några necessärer, både beställningar och faktiskt till mig själv också. Köpte fint tyg vid besök i Skytteklev vid Vänern som förutom 2 snygga soffkuddar, även räckte till necessär och sminkväska till mig.

Jag far runt och umgås med vänner, i veckan har det blivit besök både vid Ömmern, V Frölunda (därifrån tur till Hönö, Öckerö och Fotö med fint väder. Hann också med en kopp kaffe och lite tjöt i Torslanda.

Idag fick vi ta en vilodag för Freja var trött efter den lilla turnén på 2 dagar och 3 hem,varav 1 med glada valpen Kasper. Så idag har det blivit lite fotoöverföring och säkerhetskopiering och nu uppdatering av hemsida. 

Hörs snart igen med förhoppningvis lite bättre väder att berätta om.