Skärpning ...

18.02.2014 15:51

.... nu har det gått mååånga dagar sedan jag skrev. Varför - jo det är OS och lite halvtaskigt väder. Det är väl ingen usäkt i och för sig... Men visst är de fantastiska våra längdskidåkare! Både killarna och tjejerna, men särskilt Kalla får jag nog ändå säga, fast visst var det en laginsats. Det hade ju inte gått om de andra i laget hade åkt dåligt.

Nåväl jag har det skönt och i söndags blev det ett nostalgibesök borta i Burriana Beach. Fattar inte hur jag gick fram och tillbaka dit förra året. Fast då hade jag Alice med mig och det underlättade förstås. Var med goda vänner från Skåne för att de fyra skulle äta paella. INTE jag, gult ris med 1 mussla, 2 räkor och en förkrympt kycklingbit är inget för mig. Det blev god kyckling. Massor med folk på den populäraste paellarestaurangen i Nerja. 

Nu har det varit riktigt dåligt väder i två dagar. Vi upplever att det var mycket bättre väder förra året. Igår tog jag lokalbussen (finns bara en linje i Nerja och som av en händelse heter den Linea 1) till ändhållplatsen i Nerja och tog apostlahästarna ner igen, ca 5 km. Förra året gick jag UPP den vägen, det gör jag INTE om.

Handlade lite av livets nödtorft på hemvägen, inte så mycket för jag hade inte dramaten med mig. Åt hemma och tog eftermiddagsfikan på Europabalkongen under värmelampa. Pratade med en trevlig holländska som jag pratat med vid ett par tillfällen tidigare. Då var hennes make och deras hund med. De har en blandras av borderterrier+en ras till.

Gick hemåt, råkade gå in i en butik och köpte en top som jag inte visste jag behövde. Men den kostade bara 10 euro. Därefter blev det soffhäng med TV och sticknng. Idag blev det morgonpromenad och sedan OS på TV med sticket i soffan. Nu (15.30) börjar det ljusna och solen kommer fram. IMORGON blir det fint igen!