Onsdagen den 11 juni...

11.06.2014 23:17

... en stund till i alla fall...

Hade besök från Skåne förra veckan, trevligt som vanligt. Vi hann med guidade visningar på nya Textilmuséet och Skulpturbiennalen, inte att förglömma det årliga besöket på Hofsnäs.

Ingen rast ingen ro, efter detta bar det av till syrran i Götet på fredagen. Dags för ny backluckeloppis i Slottsskogen på lördagen. Sålde en del och en del var med tillbaka, det blir nog fler gånger.

Besök i mysiga Sandsjön med gofika på söndagen. Nu hade jag inte tänkt att denna blogg skulle bli verksamhetsberättelse mwn så blir det.

Denna vecka inleddes med tvätt och tork ute när vi äntligen fått torkvinda igen. Kompisfika på Kummel 6 tisdag em och på kvällen lite sommarfest  vid Kype med Veteranpoolen, boule och förtäring.

Dagen idag har varit lugn. Utbult & Borneby fick besök av fem f.d. jobbarkompisar och av mig för en trevlig stunds tjöt med en kopp kaffe eller två.

Nu får jag "stänga" för idag. Imorgon blir der tur till Brämhult för lite lapptekniksömnad, tänkte att Freja skulle få en egen övernattningsväska med fack för godis, mat, leksaker och hundpåsar.