Onsdag...

15.04.2015 18:39

....och tjillevippen som någon så käckt sa... Nu är det riktigt aprilväder må jag säga. Det är som det ska vara, regn och blåst i några dagar, sol och värme sedan. Det som är bra med sådant busväder är att man dels kan sitta inne (förutom hundpromenader) med gott samvete och sedan njuta desto mer när det blir fint.

Har vistats i rikets stad nummer 2 några dagar och umgåtts med syster och den oemotståndliga valpen Kasper, redan 3 1/2 månad. 

Vad som senast hänt är att pärlan (min bil, min 13 år gamla Astra), har fått lite makeover, nyservad, aluminiumfälgar, städad inuti, tvättad och vaxad. Så nu kan vi njuta av kommande turer. Det gäller bara att den går igenom besiktning på måndag 20 april. Brrr håll tummarna.

I söndags var jag tillsammans med goda vänner på konstrunda i Kind. Många duktiga konstnärer, både proffs och amatörer. På tal om konst så har jag också tillbringat en dag i Brämhult med min mentor Lisbeth, som håller på (med stort tålamod) att försöka inviga mig i akvarellens mysterier. Oj vad svårt, men kul.

Lite armband hinner jag i med emellanåt, ska nog lägga ut några till försäljning snart. Symaskinen har fått vila ett tag, måste ha lust att sy.

Imorgon blir det fika hos kompis på fm och på eftermiddagen måste jag gå till min frissa. Håret har blivit fööör långt. Älder kvinnor ska inte ha för långt hår (=min uppfattning)