Onsdag den 30 april 2014...

30.04.2014 16:26

... Valborgsmässoafton med andra ord. Jag hinner inte med! Nu går allt så himla fort. Tycker inte jag gör något speciellt, men när jag tänker efter är det en del som händer. Jag får backa en dag i taget för att komma ihåg (minnet är oroväckande kort). 

Idag har Freja och jag varit på privat akvarellkurs hos Lisbeth B i Brämhult (ja Freja letade mest saker att busa med). Åh så kul men ack så svårt.... Måla för mig är i min hjärna färglägga - måla motiv. Nu gäller det att tänka om.  Idag målade jag upp färgexempel på de färger jag har, numrerade och skrev färgnamn. Prövade på att pensla på vatten, lägga på färg, pensla vatten igen, mer färg. Prövade på att blanda några av färgerna på pappret. Fortsättning följer - nu gäller det för mig att våga, pröva och, viktigt, notert vilka färger jag använt/kobinerat. Inte kommer man ihåg det inte....

Igår var det ensamträning för Freja och jag passade påå att handla. Eftermiddagen var det dags för fikabesök i Viared, tre kära vänner sedan lång tid tillbaka som träffades, mycket trevligt tjöt.

Måndag var det tur till Linköping och hälsade på en annan kär vän sedan lång tid tillbaka. Freja var natruligvis med och fick träffa valpen Dante 10 månader. Bus och hålligång, Dante tränade sina manliga lustar...

Söndagen innebar IKEA-tur med annan kär vän, vi shoppade loss. Lördagen inleddes med träf med Knallekviltarna och på eftermiddagen blev inköp av jord och snöflinga och efter det plantering av balkonglådor (pelargpner inköptes i tisdags), blev bra. Hann också med en fika hos Gerd. 

Fredagen hade vi en trevlig dag med besök av syster och kusinkatten Lilly. 

Vädret ska man ju alltid skriva om också,  det  har varit SOMMAR nu i ett par veckor nästan, idag något kyligare. Självklart det är ju Valborgsmässoafton!  Snart blir det en tur till Statiosnparken i Fristad för att lyssna på körsång. Det blir nog dunjacka på för lite kyligt kändes det idag.