Oj helt plötsligt ...

27.01.2015 18:41

...har det blivit 27 januari. Hur gick detta till... Nåväl det måste ju betyda att jag trivs när tiden går så fort. Var på Trandared idag och fikade med goda vänner, vi fick goda hembakta semlor. Igår var det Brämhult som fick besök. Akvarellfärger och block med i bilen (ja Freja också förstås). Lisbeths tålmodiga instruktioner tillsammans med lunch ingick i besöket. Men OJOJ vad svårt med akvarell....nu pågår försök att se hur pigmenten blandar sig, MYCKET vatten säger Lisbeth....


Ibland blir det JÄTTEMYCKET fika. Men vad gör det, träffa goda vänner är aldrig fel. Kulturhuset har varit ett par av de senaste fikabesöken, Boulevard ett annat.


Men jag gör liiite annat också. Freja får sin beskärda del av tiden. Ibland har hon playmaten Polly här. Då är det FULL fart!

En kompis och jag gjorde ett njutbart besök på Abecitas konstmuseum för ett tag sedan. Lars Lerins foto, klart sevärda, liksom övriga konstverk. Vi fick en liten miniguidning av herr Swegmark himself. Gå gärna dit. 

Lite kortare resor i omgivningen, bl.a. i Sandsjön, Dalsöfors, Riddarebo och Dannike. Det sistnämnda innebar sömnad i kombination med mat och husrum och lite datasupport.. Några sminkväskor och necessärer blev resultatet. 

Ja så håller jag ju på med mina Kumihimoflätningar. Ett och annat armband och halsband blir det. Hugade spekulanter finns. Fast just nu gör jag ett koppel till Freja. Hon har ju bara 5 st innan. Hittar du inget armband eller necessär som passar (se länk på förstasidan), hör av dig så kan jag säkert göra något enligt önskemål. 

Nä nu måste jag sy om min ryggsäck i Stig Lindbergstyget. Den får anpassas till "datorhandväska". Eftersom Freja kommer att vara mitt "handbagage" på nästa flygresa får jag bara ha "handväska" utöver henne i planet."


Ha de gott du som läser...och du...lev HÄR och NU!