Måndag...

04.05.2015 14:23

.. och det regnar! Men igår var det en jättefin dag. Fortfarande lite kallt dock. Vi var uyte på tur till Hofsnäs, alltid lika vackert och framför allt nu när alla vitsipporna blommar. En härlig promenad som avslutades med fika.

Första maj firades inte speciellt. Vi hade i alla fall en mycket trevlig dag och den tillbringades med goda vänner på stall Bjertorp. Freja fick komma nära en häst för första gången. Ska inte säga att hon var lika morsk som vanligt.Vi var i alla fall och tittade på mitt öra som jag äger i Gamler Zon en av hästarna i Rikstravets stall Väst som jag (och 1499 andra) har en andel i fram till i november. 

Det är tur att jag skriver här ibland, då får jag anstränga mig och komma ihåg vad jag har hittat på senaste tiden. Veckan som gick var det bl.a. datasupport runt om i bygderna. Hälskontroll på VC (ALLA värden bra), bilbesiktning (godkänd, bara lite lampbestyr), årsmöte Veteranerna (gick också bra), systerbesök (lite behjälplig med söta valpen Kasper) och inte att förglömma Frejas hundtrimning.

Så då var den uppdateringen gjord. Denna veckan är hittills inplanerat fika på Viskan med ett gäng glada f.d. arbetskamrater, Ullaredstur och sydag i Brämhult och Knallekviltarnas möte på lördag. Så vi ska nog fördriva tiden även denna veckan. Lite nya bilder finns upplagda och så även några nytillverkade armband till försäljning.