Måndagen den

07.12.2015 15:31

Ja så är vi en vecka in i december. November gick fort då det var ovanligt fint väder för årstiden (ja förutom stormen Freja som drog in några dagar den 8 november). Men december har inte levt upp till att vara vintermånad, blåst, regn och mer blåst, Gorm ochh Helga har bidragit med eländigt väder. Idag har det dock varit fint och solen har varit framme.

Annars har jag suttit klistrad vid symaskinen och sytt necessärer, inte till stor nytta, just nu i alla fall. Det var julmarknad (Knalleslöjdarna) i lördags och jag hade förhoppningar om att bli av med necessärer, armband, bokmärken och decoupagedekorerade blockljus. Men det satte ovädret Helga stopp för, tunnsått med folk som utmanade vädergudarna. Det fanns mycket fina kvalitétsprodukter att köpa för hugade, halmslöd, svarvade skålar, stickat mm.

Men det blir väl fler marknader i vår...

Nu blir det sypaus ett tag, ligger efter med bokläsning. Det har kommit så många nya böcker. Har dock läst en och annan, den bästa nu har varit "Konsten att höra hjärtslag", rekommenderas verkligen. 

Det har också varit jubileumsfest med Knallekviltarna.Trevlig fest med många trevliga aktiviteter och lotterier.. 

Idag och igår har jag uppdaterat medlemslistor, suttit och petat med utkast till vårens program i Veteranerna. Det tar sin lilla tid.

Nu fick jag titta efter i min kalender vad annat jag har hittat på. Jo vi var och åt julbord med vår förening för f.d. arbetskamrater. Vi besökte Gräfsnäs Slottskafé. Rekommenderar ett besök där, ligger jättefint vid sjön Anten, säkert ännu finare på sommaren. 

Lite "roliga" tandläkarbesök, blir en krona till jul, jaja det gäller att ha kul för pengarna. Tupperwareparty (jo dom finns fortfarande), hundvakt till Kasper plus ett antal fikaträffar i olika konstellationer, styrelsemöte. Så tiden går om jag säger så.

Så glömde jag, Freja har nu uppnått den aktingsvärda åldern av 2 år och ska tydligen räknas som vuxen. Men jag vet inte om hon vet om det.