Måndag...

16.02.2015 21:20

... och dagen har gått i botanikens tecken. Fast det blev ingen Botanisk trädgård för oss eftersom hundar inte får vara där, så är det att resa med hund. Man kommer inte in överallt. I Orkidéträdgården kom vi in i. Inte så många blommor nu. Buss upp och ner på vindlande vägar. Lunch nere i stan på Kyrkbackan.

Lugn kväll hemma med fotouppdatering och lite hemlagat. Tidigare dagar har vi bl.a. åkt ännu mer buss, vi åkte upp till Santo de Serra för att gå på marknad igår, men den marknaden kunde vi vara utan... Så det blev ett kort besök. Tyvärr skulle nästa buss gå 4 timmar senare. Vi slog på stort och tog taxi ner och hade en skön eftermiddag i marinan.

Va har vi gjort mer? Jo vi har haft en heldag med bil och sett stor del av ön. Många vackra vyer och stopp. bl.a. i Santana där vi tittade på "Trekantshusen".

Det har varit karneval i dagarna 3, men vi har väl inte märkt så jättemycket av det. Första kvällen var vi och kollade på paraden och det var sambatoner för hela slanten. Tydligen kommer de från världens alla hörn för att delta i denna parad. Men njae, inget för oss... ingen större sensation... Nerja hade bättre, då även när det gäller marknader så är Nerja bättre. Men tro inte att vi inte trivs, för visst gör vi det...

.