Härliga höst...

08.09.2014 18:21

... fast den har knappt börjat. Förra veckan var det en fanstastisk sensommarvecka. Njöt varenda dag!! Dessutom var jag ordentlig och började vattengympa, 2 gånger i veckan är meningen, alltså har jag varit idag. Innan vattengympan blev det också en rask promenad  på ca en timme i skogen. 

Annars har det i helgen varit No Limit Street Art. En fantastisk festival med gatumålningar runt om i hela stan. Gick på en guidad visning i fredags och konstnärerna höll på för fullt, 2 timmars vandring och ca 4 km (så ni vet). Dessutom finns ett antal underbara smååååå gubbar utplacerade på väggar runt om i stan skapade av konstnären Isaac Cordal. För er som vill veta mer lär här.

Jag har även gått en liten sväng idag för att se hur verken blev som färdigmålade. Kommer att går runt på alla, har inte hunnit med alla än.

Annars rullar tiden på som den brukar. Just nu är det stickning och läsning, lite sömnad (2 tunikor - jag blev nöjd). Har preics läst ut Hjärta av jazz, en "feelgood"-roman. Dessförinnan var det Anna Janssons senaste och Arnaldur Indridasons senaste, men jag saknade Erlendur. Denna boken handlar om tid innan Erlendur kom in i bilden....